Selectează o Pagină

Din câte îmi dau seama, foarte multi tineri se îmbraca „la moda” ca sa iasă în evidenta fata de ceilalti, în special fata de femeile dornice de lucruri noi. Acum 3-4 luni, petreceam clipe minunate alături de colegele mele, care erau nebune după acele corsete sexy.

Când te intalneai cu ele numai asta purtau, iar pe mine unul chiar ma enervau, pentru ca mergeam la piscina si erau prea sexy imbracate, pana ajungeam acolo.

Adevărul este ca adolescentii în ziua de astăzi nu vor decât sa iasă în evidenta, dacă s-ar putea să vină si dezbracati ca sa îti arate cât de dotati sunt, ar face-o fără nici o retinere. Sunt putin uimit de atitudinea lor, pentru ca asa se apuca si de droguri, tigări si chiar furturi. Satisfactia lor vine atunci când cel de lângă el îl lauda la alte persoane. Spune ca este un om cu o mare influenta în ceea ce priveste lucrurile de genul asta.

Mai nou se poarta pantalonii stramti, iar fetele cu colanti din bazar la 20 de lei. O moda destul de iesita din comun, pentru ca nimeni nu se gândeste cu exactitate la nebunia asta pe care o au. Sunt chiar jalnici si arata foarte urât. Înainte hainele erau frumoase, pur si simplu la scoala erai obligat sa ai aceeasi tinuta. Mie unul îmi plăcea foarte mult si ma facea să mă simt foarte important.

Acum, dacă ai o conditie sociala mai scazuta, toată lumea te vorbeste si te arata cu degetul. Nu înteleg de unde a venit aceasta ipoteza, ca dacă esti sărac trebuie să se rada de tine. Fetele când îsi cumpăra costume de baie noi se arata cu degetul, ca una este mai urata ca alta, care au formele mai dezvoltate, cât de cracanate si cât de antrenate sunt.

 

Oamenii acestia nu si-au găsit rostul în viata, dar mai au timp destul. Pana atunci este o vorba: „ omul din greseli învata, dar le si plateste”.

0720 948 063
0720 948 063
Loading...