Selectează o Pagină

Returnare produse

Returnarea produselor comandate se poate face in termen de 14 zile iar costul transportului este suportat de catre client. Returnarea banilor se face doar intr-un cont bancar dupa verificarea produselor reurnate(acestea nu trebuie sa prezinte urme de purtare, utilizare sau uzura), in termen de pana la 14 zile.
Daca v-ati razgandit cu privire la modelele de produse comandate, le puteti schimba pentru alte modele cu suportarea costului de transport.
In cazul in care marimea nu corespunde sau produsele au fost trimise cu un defect, acestea se pot schimba fara nici o problema, iar costul transportului este suportat de noi(se asigura un singur retur gratuit).
In zonele cu acoperire Fan Courier, costul de schimb al produselor este suportant integral de catre noi(tur-retur). In zonele fara acoperire Fan Courier, este suportat de catre noi doar costul pentru trimiterea noilor produse, costul pentru returnarea produselor initiale revenind in sarcina clientului.
Coletele de retur cu ramburs vor fi refuzate, iar in cazul in care expeditia se face cu plata la destinatar, se va retine costul aferent transportului de retur din contravaloarea produsului returnat.
Daca returnati un produs, iar in prealabil ati beneficiat de schimb gratuit, se va retine o taxa de 30 lei pentru transportul tur-retur aferent schimbului de produs.

* Returnarea produselor se face doar dupe ce ne-ati contactat in prealabil.

0720 948 063
0720 948 063
Loading...
× How can I help you?